Een klein hapje van Spanje middenin Amsterdam – Barça
da
/
PUBLICATIE DATUM: 07-04-2016

RestaurantsMediterraansAmsterdam Zuid

Barça

Discover Amsterdam


Op het mooie terras van restaurant Barça aan het Marie Heinekenplein in De Pijp waan je je meteen in Barcelona. Met een stijlvol interieur en exterieur is Barça ongetwijfeld één van de meest trendy horeca etablissementen in De Pijp. Je zult je er meteen thuis voelen en je kunt er volop genieten van de heerlijke tapas en mediterrane gerechten op het menu. In de weekenden kun je dansen op livemuziek van verschillende dj’s.

Spaanse sfeer in Amsterdam

Spanje is de culinaire hemel op aarde. Drink daarom een glas cava of Sangria op het terras van Barça en ontdek het zelf. Dompel jezelf onder in de Catalaanse eetcultuur door de bijzonder smakelijke gerechten van het keukenteam. Favorieten zijn de pan de cristal, de tortilla’s, croquetas, boquerones en pimientos de Padrón. Kortom, bij Barça in De Pijp kun je genieten van een klein hapje van Spanje middenin Amsterdam.

Openingstijden Barça

Dit restaurant is dagelijks geopend. Van zondag tot en met donderdag kun je er culinair genieten van 11.00 uur tot middernacht. Op vrijdagen en zaterdag zijn ze van 11.00 uur tot 2.00 uur geopend.

 


Location

Barça

Address

Marie Heinekenplein 31, Amsterdam

Web

www.barca.nl/

Phone

+31 (0)20 470 41 44


NeighbourhoodZuid

Discover AmsterdamExplore Zuid