BAUT Amsterdam - Beste Restaurants in Amsterdam | Hello Am stadsgids
not array
PUBLICATIE DATUM: 21-03-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam West

BAUT Amsterdam

BAUT Trekt naar Amsterdam West


BAUT Trekt weer verder! Het reizende restaurant dat ooit begon in het oude Parool gebouw in Amsterdam Oost heeft weer een nieuwe thuishaven gevonden. Chef Michiel van der Eerde heeft hiermee een concept gecreëerd dat nieuw leven in oude gebouwen blaast. Hiermee geeft hij volgens eigen zeggen weer een ziel aan ontzielde gebouwen. Het BAUT concept staat dan misschien bekend om het vullen van de leegstand, maar het eten is ook zeker het noemen waard. Net als zijn andere restaurants ZUID en Restaurant C, hebben ze ook hier een kaart om je vingers bij af te likken.

BAUT Spaarndammerstraat

Dit keer vestigt het restaurant zich in de Magdalena Kapel in de Spaardammerbuurt. We zeggen restaurant, maar eigenlijk leent deze locatie zich voor nog veel meer. Met het BovenBAUT concept hebben ze een ruimte gecreëerd die zich perfect leent voor live muziek, exposities en andere evenementen.

Wat moet je bestellen bij BAUT

De locatie verandert altijd, maar het eten blijft van dezelfde hoge kwaliteit. Bij BAUT moet je lekker met een groep vrienden gaan eten zodat je door shared dining alles van het menu kunt proberen. Laat jij je liever verassen? Ze serveren ook een  verrassingsmenu 3-, 4- of 5-gangen met passend wijnarrangement.


Locatie

BAUT

Adres

Spaarndammerstraat 460, Amsterdam

Web

bautamsterdam.nl
Buurt

Westergasfabriek Terrace

West

Ontdek AmsterdamExplore West