Bleu restaurant in Amsterdam – Pure kwaliteit zonder poespas
da
/
PUBLICATIE DATUM: 03-04-2016

RestaurantsFransAmsterdam Grachtengordel

Bleu

Discover Amsterdam


In Bleu restaurant aan de Prinsenstraat ontdek je het kleine broertje van Steakrestaurant Black and Blue dat zich eveneens in Amsterdam bevindt. Bleu is een gezellig en gemoedelijk restaurant om van een heerlijke lunch of een smaakvol diner te genieten. Ontdek er de allerbeste favorieten uit de Franse keuken, gecombineerd met een frisse en kenmerkende draai van de chefs. Bij Bleu Amsterdam kun je pure kwaliteit verwachten zonder poespas. Je kunt er heerlijk achterover leunen, ontspannen en bovenal genieten van culinaire hoogstandjes met flair.

Het menu van Bleu restaurant

Eten bij restaurant Blue is een ware traktatie. Op het menu ontdek je de klassieke Franse keuken maar dan net even anders. Denk hierbij aan steak tartaar, foie gras (ganzenlever) op zuurdesembrood, sappige côte de boeufs en heerlijke desserts zoals crème brûlée. Je proeft er de culinaire schoonheid van Frankrijk in het bruisende hart van Amsterdam.

Openingstijden

Restaurant Bleu is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zondag verwelkomt het vriendelijke personeel je er graag van 10.30 tot 22.30 uur.


TICKETS

Location

Bleu

Address

Prinsenstraat 10, Amsterdam

Web

www.restaurantbleu.amsterdam

Phone

+31 (0)20 362 13 40


NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel