Cafe Remouillage - Restaurants in Amsterdam - Hello Amsterdam
da
/
PUBLICATIE DATUM: 21-06-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam

Cafe Remouillage

No-nonsense and no waste


Cafe Remouillage is een van die restaurants met zo’n gepassioneerde eigenaar dat alleen dat al bijna genoeg is om alles geweldig te laten smaken. In mei 2018 wilde hij zo graag openen dat hij dat gewoon deed, ondanks dat het restaurant nog niet helemaal “af” was. Niemand gaf daar echter om, want het eten en de sfeer zijn geweldig. Nogmaals bewijs dat smaak en ambiance niet kunnen worden gekocht, het zijn de ingrediënten en de vakmensen die een zaak maken of breken.

Wat kun je verwachten bij Café Remouillage

Er zijn veel tafels voor twee, een tafel voor vijf tot zes personen en een eetbar die een soort “chefs table” rol op zich neemt. Hier krijgen gerechten de finishing touch, vlak voor je neus. De chef-kok, Jonathan Sparber, wil een walk-in concept, dus reserveren is niet nodig. Kom gewoon langs en kijk of hij een tafel voor je heeft!

Het eten is net zo no-nonsense als de chef-kok zelf. Alleen de beste ingrediënten en less is more! Hij wil een no-waste keuken, dit betekent dat alle ingrediënten zo volledig mogelijk gebruiken( waar dat mogelijk is natuurlijk). Denk aan kip waar bij boullion van trekt, dat vlees zie je later in een ander gerecht weer terug, zo wordt er niets verspild! De gerechten zelf zijn klein, je moet een paar dingen bestellen voor een volledige maaltijd. Dat is helemaal niet erg, want alles op hun menukaart klinkt heerlijk!


Locatie

Cafe Remouillage

Adres

Trompenburgstraat 111, Amsterdam

Web

cafe.remouillage.com/
BuurtOntdek AmsterdamExplore