Internationale gerechten en kookshows Amsterdam - De Bijenkorf Kitchen
da
/
PUBLICATIE DATUM: 04-04-2016

RestaurantsInternationaalAmsterdam Centrum

De Bijenkorf Kitchen

Discover Amsterdam


Wanneer je in Amsterdam winkelt, dan is de Bijenkorf Kitchen een geweldige plek om even te stoppen en een hapje te nemen om je uithoudingsvermogen even bij te tanken. De Bijenkorf Amsterdam is een inspirerend, trendsettend en dynamisch warenhuis. Wat de Bijenkorf Amsterdam onderscheidt, is het brede scala aan collecties, originele thema’s, evenementen en internationale merken en private labels in mode, cosmetica, accessoires, huishoudelijke artikelen, media en reizen.

Live-cooking in De Bijenkorf Kitchen

De Bijenkort Kitchen is een restaurant met internationale allure waar gerechten uit alle landen te vinden zijn. Bij verschillende kookstations vind je een live kookshow waar verschillende gerechten à la minute worden bereid. Leer over geweldige gerechten uit de Japanse, Italiaanse en Amerikaanse keuken. Je kunt zeven dagen per week genieten van geweldige gerechten in de Bijenkorf.

We hebben de beste dingen om te doen en te zien in het stadscentrum van Amsterdam voor je verzameld. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen.


Location

De Bijenkorf Kitchen

Address

Dam 1, Amsterdam

Web

debijenkorf.nl

Phone

+31 (0)800 08 18


NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum