Regionale specialiteiten en internationale gerechten – De Roode Leeuw
da
/
PUBLICATIE DATUM: 03-04-2016

RestaurantsHollandsAmsterdam Centrum

De Roode Leeuw

Ontdek Amsterdam


Restaurant De Roode Leeuw dateert uit 1911 en geniet een uitstekende reputatie. Het staat bekend om zijn Nederlandse regionale specialiteiten, zoals mosselen, haring, stamppot en groene erwtensoep.

Nederlandse specialiteiten bij De Roode Leeuw

Het interieur is gezellig, met houten panelen, art Deco-elementen en prachtig houtsnijwerk. Het restaurant is een uniek ontmoetingspunt in het hart van de stad, gelegen aan het Damrak, op slechts twee stappen van de Dam. Op elk moment van de dag kun je genieten van ontbijt, lunch, een drankje of een intieme maaltijd. Tussen 12.00 en 18.00 uur biedt het menu kleine snacks, salades, sandwiches en een verscheidenheid aan warme gerechten. Van ‘s middags tot 22.00 uur is er een à-la-cartemenu met zowel Nederlandse regionale specialiteiten als meer internationale gerechten. Maak kennis met de heerlijke creaties van onze chef-kok. Het is een goed idee om van tevoren een tafel te reserveren!

We hebben de beste dingen die je kunt doen en zien in het stadscentrum van Amsterdam opgesomd. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen…


Locatie

De Roode Leeuw

Adres

Damrak 93-94, Amsterdam

Web

www.restaurantderoodeleeuw.nl

Tel

+31 (0)20 555 06 66


BuurtCentrum

Ontdek AmsterdamExplore Centrum