Grill Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Grill in Amsterdam

Op zoek naar de beste grillrestaurants van Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Hello Amsterdam hebben we een selectie gemaakt van de beste restaurants met gegrilde heerlijkheden in de stad. Of je nu op zoek bent naar een snelle gegrilde hap of een compleet gegrild vleesgerecht, wij weten waar je moet zijn. Neem op je gemak onze selectie door en wij verzekeren je dat je het grilrestaurant van je voorkeur vindt.

Onze favoriete grillrestaurants in Amsterdam

Venus & Adonis is één van de meest aantrekkelijke steakrestaurants in Amsterdam. Dit eclectisch ontworpen etablissement is gevestigd op Prinsengracht 274, aan de rand van de populaire wijk De Jordaan. Restaurant Black & Blue is een geweldig grillrestaurant dat zich in de vriendelijke volkswijk de Jordaan bevindt. Het is een no-nonsense grillrestaurant met hoogwaardige steaks en salades. Het grillen gebeurt op de centraal geplaatste houtskoolgrill en er komen alleen ingrediënten van topkwaliteit door hun selectie. En ten slotte The Roast Room. Dit restaurant biedt een unieke eetervaring van vlees. Hier kun je genieten van de beste stukken vlees, hamburgers en worstjes, afkomstig van de eigen slagerij van het restaurant.

Waar je vanavond van je steak zult genieten is uiteraard geheel aan jou. Wij van Hello Amsterdam hopen dat je volop zult genieten in één van de fantastische grillrestaurants uit onze selectie.