Geniet van een grootse restaurantervaring – Haesje Claes
not array
PUBLICATIE DATUM: 24-10-2015

RestaurantsHollandsAmsterdam Centrum

Haesje Claes

Discover Amsterdam


Haesje Claes is wereldberoemd om haar heerlijke lunch en diner, geserveerd in een traditionele Nederlandse setting. Het restaurant serveert alles, van canapés tot kaviaar, en staat bekend om zijn Nederlandse klassiekers: aspergesalade en gemarineerde zalm, zure room en 10 gram Nederlandse Anna Gold Caviar. Gelegen in het historische centrum van Amsterdam, tussen het Spui en de Dam, tegenover het Amsterdam Museum, herbergt dit restaurant zes epische gebouwen, waarin de originele architectonische kenmerken zoals kleine trapjes, hallen en gangen bewaard zijn gebleven. Alle kamers ademen een eeuwenoude ambiance, perfect geschikt voor een comfortabele en informele lunch of een diner.

Maak kennis met Haesje Claes in Amsterdam

Haesje Claes is een typisch, authentiek Nederlands restaurant in Amsterdam. Het restaurant bevindt zich in de Spuibuurt (stadscentrum), tussen het Spui en de Dam. André Duyves opende Haesje Claes als een kleine lunchroom die tot op de dag van vandaag nog steeds bekend staat om de beroemde ‘gehaktballetjes met pepersaus en bruine bonensoep’.

Het restaurant is ooit begonnen als een klein restaurant en bevindt zich alleen in een klein monumentaal pand. Nu is het restaurant verdeeld over zes gebouwen, waardoor het een grote restaurantervaring is.

Naast het geweldige eten staat dit restaurant ook bekend om zijn geweldige design en inrichting. Het restaurant is echt uniek in zijn kunst, kleine gangen, trappen en decoraties uit verschillende decennia.

Openingstijden Haejee Claes

7 dagen per week geopend van 12:00 tot 24:00 (laatste bestellingen voor de keuken zijn om 22:00 uur).

We hebben de beste dingen die je kunt doen en zien in het stadscentrum van Amsterdam opgesomd. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen…


Location

Haesje Claes

Address

Spuistraat 275, Amsterdam

Web

www.haesjeclaes.nl

Phone

+31 (0)20 624 99 98


NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum