Hamburger Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Hamburger in Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste hamburgerrestaurants in Amsterdam? Zoek niet verder! Hier bij Hello Amsterdam bijten we ons dagelijks vast in het vinden van de beste hamburgers in de stad. Of je nu op zoek bent naar een overheerlijke cheeseburger met spek of een goed gevulde groenteburger, we weten precies waar je moet zijn. Neem op je gemak onze selectie restaurants door en we garanderen je dat je er de perfecte hamburger zult eten.

Wat een hamburger perfect maakt? Het zijn kwaliteitsvlees, verse ingrediënten en handgebakken broodjes die de klok slaan. Met deze kennis op zak hebben wij voor jou de beste hamburgerlocaties in Amsterdam gevonden.

Onze favoriete hamburgerrestaurants

Smaken verschillen en dat is zeker ook bij hamburgers het geval. Daarom hebben we meerdere restaurants voor je geselecteerd. In The Beef Chief ontdek je bijvoorbeeld een ware hamburgerlegende. Hier kun je de beste ‘festival burger’ in de stad eten, onder het genot van ambachtelijk bier. Ook Geflipt is een absolute aanrader. Ze gebruiken verse ingrediënten, het beste vlees, handgebakken broodjes en de meest heerlijke sauzen. Ben je op zoek naar een stijlvolle burgerbar, waar je samen met je date naar toe kunt gaan? Breng dan een bezoek aan The Butcher. Dit is een burgerbar zoals je nog nooit hebt gezien. Ze bieden een heuse haute cuisine selectie van heerlijke hamburgers. Probeer een truffelburger met tomaat en ui of een heerlijke vegetarische Babaganoush burger. Zin in iets traditionelere hamburgers? Geen probleem. Ze serveren ook de Daddy (250 gram Angus-beef) met Edammer, BBQ-saus en ui.

We hopen dat je met onze selectie hamburgerrestaurants de perfecte burger in de stad zult vinden. We wensen je alvast smakelijk eten!