Internationaal Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Internationaal in Amsterdam

Van de bekende klassiekers tot flitsende nieuwkomers, hier vind je de internationale restaurants in Amsterdam die je niet wilt missen. Welhaast iedere week wordt in Amsterdam een nieuwe culinaire hotspot geopend, vandaar dat we je hier helpen een keuze te maken. Ongeacht je voorkeur, weten wij precies waar je moet zijn. Neem op je gemak een kijkje op onze site en ontdek zo de internationale cuisine die precies bij je smaakvoorkeur past.

Waar vind je de internationale cuisine van Amsterdam?

Ga bijvoorbeeld naar het centrum van de stad voor een veelzijdige keuze aan kleine en unieke restaurants met verrassende menu’s. Of kies voor een restaurant in de buurt van een toeristisch trekpleister die je gaat bezoeken. Wat je voorkeur ook heeft, we adviseren je om er niet onvoorbereid op uit te trekken. De keuze is namelijk enorm en wij helpen je graag precies het restaurant te vinden waar je smaakpapillen tot het maximale worden geprikkeld.

Onze favoriete internationale restaurants

Restaurant Stedelijk aan het Museumplein 10 is een absolute aanrader. Dit restaurant bevindt zich in het altijd sfeervolle museumdistrict. Het menu bevat een grote diversiteit aan gerechten, heerlijke drankjes, snacks en specialiteiten van de vismarkt. Of ga voor een geweldige dinerervaring naar restaurant Moon in de A’DAM Toren. Met een locatie op de 19e verdieping heeft dit restaurant een spectaculair uitzicht. Terwijl je eet draait het restaurant langzaam rond en creëert zo een fenomenaal uitzicht op de stad. Als klap op de vuurpijl bereidt chef Jaimie van Heije een overheerlijk menu. Ook restaurant De Kleine Valk behoort tot onze favorieten. Dit restaurant is gelegen aan het Marie Heinekenplein, net om de hoek van de Heineken Experience en zowel het Van Gogh Museum als het Rijksmuseum. Dit is een restaurant en loungebar in één en heeft een groot terras waar je heerlijk tot ontspanning komt.

Wat je voorkeur ook heeft, we hopen dat je volop zult genieten van onze uitgebreide selectie aan internationale eetgelegenheden in Amsterdam.