Kaagman & Kortekaas: culinair Parijs in hartje Amsterdam
da
/
PUBLICATIE DATUM: 12-04-2016

RestaurantsFransAmsterdam Centrum

Kaagman & Kortekaas

Discover Amsterdam


In het gezellige restaurant Kaagman & Kortekaas aan de Sint Nicolaasstraat ontdek je een stukje culinair Parijs in hartje Amsterdam. Chef-kok Giel Kaagman, bekend van het beroemde visrestaurant Visaandeschelde, bereidt wild en oesters en veel verschillende Franse gerechten. Zijn partner Bram Kortekaas zorgt voor de gasten en serveert daarbij een voortreffelijk glas wijn en smakelijke kaasselecties.

Over Kaagman & Kortekaas

De koks van Kaagman & Kortekaas zetten alles op alles om gerechten te bereiden die alom gewaardeerd worden door de gasten. Dit resulteert in een geweldig menu met gerechten die zijn gemaakt met de beste ingrediënten en veel liefde.

Giel Kaagman heeft een passie voor de Frans-Europese keuken en begon op 12-jarige leeftijd te werken in een restaurantkeuken. In Enkhuizen opende hij zijn eerste eigen restaurant en verhuisde daarna naar België. In Amsterdam kent de lokale bevolking hem onder meer van Vis aan de schelde en Toscanini. Daarnaast is ook zijn rol als chef-kok bij restaurant Bordewijk niet onopgemerkt gebleven. Zijn partner, Bram Kortekaas, is de man van wijn, kaas en gastvrijheid. Hij was ook bij restaurant Bordewijk werkzaam en staat bekend als professioneel gastheer met uitgebreide wijnkennis. Door deze sterke combinatie is Kaagman & Kortekaas een restaurant voor echte fijnproevers.

Menu

Het menu van Kaagman & Kortekaas is geïnspireerd op de stijl van de moderne bistro’s van Parijs. Het combineert een informele en intieme sfeer met hoogwaardige en herkenbare gerechten. Bij Kaagman & Kortekaas vind je veel kipgerechten, zelfgemaakte charcuterie en oesters aan de bar. Het restaurant heeft een compact menu met wekelijks wisselende gerechten.
 


Location

Kaagman & Kortekaas

Address

SINT NICOLAASSTRAAT 43, Amsterdam

Web

kaagmanenkortekaas.nl

Phone

+31 (0)20 233 65 44


NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum