Beproef je geluk bij restaurant Meneer Nieges in Amsterdam
da
/
/
PUBLICATIE DATUM: 27-01-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam Centrum

Meneer Nieges

Discover Amsterdam


Meneer Nieges is Jiddisch voor Mister Bad Luck en is een verwijzing naar de locatie waar verschillende restaurants niet succesvol zijn geweest. Maar Meneer Nieges heeft die betovering definitief verbroken. Deze bar en restaurant beschikt over een groot terras op het Westerdok waar de nieuwe eigenaren een ontspannen sfeer hebben weten te creëren. Ze hebben dan ook ervaring, want het zijn tevens de eigenaren van succeslocaties Canibale Royaal en De Vergulden Eenhoorn. Het jonge publiek geniet van lokaal gebrouwen bier en verse seizoen gerechten op het terras of bij minder mooi weer binnen. Zo simpel kan succes zijn.

Wat te bestellen bij Meneer Nieges

Het prachtige terras is op zich al een bezoek waard op een zonnige dag in de stad. Strijk er neer en geniet van een koel drankje. Wanneer de dag ten einde loopt en je maag begint te knorren kunnen we de Côte de Boeuf van harte aanbevelen.

Gefrituurde spruitjes

Dit bijgerecht bestaat uit gefrituurde spruitjes, zure room en gepofte rijst. Een goede om je weekend mee te starten en een goede als bijgerecht tijdens je diner. Joejoe!Meneer Nieges

Geplaatst door Meneer Nieges op vrijdag 26 januari 2018


Location

Meneer Nieges

Address

Westerdoksdijk 40, Amsterdam

Phone

+31 (0)20 215 94 82
NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum