Proef de smaakvolle Frans-Nederlandse keuken bij Lastage
da
/
/
/
PUBLICATIE DATUM: 24-08-2017

RestaurantsMichelin SterAmsterdam Centrum

Lastage

Ontdek Amsterdam


Gelegen in één van de mooiste wijken in het centrum van Amsterdam vind je restaurant Lastage. In dit restaurant van chef Rogier van Dam wordt het beste van de Franse en Nederlandse keuken gecombineerd. Uit het feit dat het restaurant in juli 2010 de deuren opende en al in 2011 een Michelinster kreeg, blijkt hoe succesvol van Dam hierin is. Hij ontwikkelde zijn talenten bij fantastische etablissementen zoals Aujourd’hui en Le Hollandais aan de Amsteldijk. Van Dam is echter vooral bekend geworden van zijn rol als chef bij de Posthoorn in Monnickendam.

Menu

Met zowel een uitstekende menukaart als wijnkaart is het culinair genieten geblazen bij restaurant Lastage. Het menu bestaat namelijk uit twaalf verrukkelijke gerechten. Hieruit kun je je eigen diner samenstellen waarbij de volgorde uiteraard geheel aan jou is. De twaalf gerechten zijn onderverdeeld in 6 gangen zodat je per gang uit twee gerechten kunt kiezen.

Openingstijden Lastage

Restaurant Lastage aan de Geldersekade 29 in Amsterdam is alleen op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zondag kun je hier tongstrelende gerechten eten van 18.30 uur tot 21.30 uur.


Locatie

Lastage

Adres

Geldersekade 29, Amsterdam

Web

restaurantlastage.nl

Tel

+31 (0)20 737 08 11


BuurtCentrum

Ontdek AmsterdamExplore Centrum