Traditionele en moderne Franse cuisine bij Vinkeles
da
/
/
/
PUBLICATIE DATUM: 21-08-2017

RestaurantsMichelin SterAmsterdam Grachtengordel

Vinkeles

Discover Amsterdam


Restaurant Vinkeles bevindt zich in het hotel The Dylan in Amsterdam, aan de Keizersgracht 384. Je kunt hier culinair genieten van een uitgebreid menu met werkelijk voortreffelijke gerechten. Bestel er zeker het signatuurgerecht van chef-kok Dennis Kuipers, de ‘Anjou duif’. Een tongstrelende smaaksensatie. Het restaurant is in 2008 geopend en ontving al in 2010 een Michelinster. Daarnaast werd het door GaultMillau 18 van de maximaal 20 punten toegekend.

Het menu

Naast de fameuze ‘Anjou duif’ kun je bij restaurant Vinkeles ook genieten van ‘Pommes Tsarine’ en ‘Gariquette aardbei’. Chef-kok Dennis Kuipers legt zich hier samen met zijn keukenteam dagelijks toe op een smakelijke combinatie van de moderne en traditionele Franse cuisine. Er wordt hierbij veel met seizoenproducten gewerkt waardoor er van tijd tot tijd een wijziging in het menu optreedt.

Openingstijden Vinkeles

Restaurant Vinkeles is alleen op zondag en maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je er terecht vanaf 19.00 uur. De sluitingstijd is om 22.00 uur.


Location

The Dylan hotel

Address

Keizersgracht 384, Amsterdam

Web

www.vinkeles.com

Phone

+31 (0)20 530 20 10


NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel