Yamazato Authentic Japanese Restaurant with Michelinstar Amsterdam
da
/
/
PUBLICATIE DATUM: 22-08-2017

RestaurantsMichelin SterAmsterdam De Pijp

Yamazato

Discover Amsterdam


Beleef het ultieme zen-moment bij restaurant Yamazoto in Amsterdam. Dit restaurant bevindt zich in het Okura Hotel aan de Ferdinand Bolstraat. In dit traditionele Japanse restaurant worden de meest heerlijke gerechten uit de Kaiseki keuken ((kaiseki ryōri) geserveerd, onder leiding van chef-kok Masanori Tomikawa. Je maakt hier bijzonder smakelijk kennis met de Japanse cultuur. Niet voor niets dus, dat het restaurant in 2002 een Michelinster heeft gekregen. Daarnaast werd het restaurant in 2013 maar liefst 16 van de maximaal 20 punten toegekend door de GaultMillau.

Kaiseki keuken en Honzen banket

De Kaiseki keuken van restaurant Yamazoto wordt gecombineerd met het Honzen banket. De gerechten zijn werkelijk verrukkelijk en worden geserveerd door serveersters in traditionele kimono’s. Hierdoor waan je je als in Japan. Ook de sushibar verdient hierbij onze absolute aanbeveling.

Openingstijden Yamazato

Restaurant Yamazoto is dagelijks geopend en sluit om 21.30 uur. Op zaterdag en zondag is het restaurant geopend van 12.00 uur tot 14.00 uur en vanaf 18.00 uur. Doordeweeks is het restaurant alleen geopend vanaf 18.00 uur.


Location

One Michelin Star Restaurant

Address

Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam

Web

www.okura.nl/en/culinary/yamazato

Phone

+31 (0)20 678 7450


NeighbourhoodDe Pijp

Discover AmsterdamExplore De Pijp