Nomads Amsterdam - Internationaal Restaurant Amsterdam - Hello Amsterdam
da
/
PUBLICATIE DATUM: 27-06-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam Oost

Nomads Amsterdam

The Nomad-spirited restaurant


Nomads Amsterdam is een restaurant dat je graag meeneemt op een culinaire reis rond de wereld. Als echte nomaden hebben ze de hele wereld over gereisd om de beste smaken en texturen te vinden die hun gasten kunnen ervaren. Elk jaar heeft het restaurant twee culinaire stops op hun reis. Deze haltes weerspiegelen de landen waar hun gerechten op gebaseerd zijn. Tijdens deze stops kunnen gasten van Nomads Amsterdam genieten van het eten en de cultuur die dit land te bieden heeft.

Nomads Atmosphere Nomads Food Nomads Restaurant snacks

Proef Peru bij Nomads Amsterdam

Op dit moment kun je bij het restaurant Peru proeven. Tijdens hun bezoek aan dit geweldige land hebben ze ervaren waarom Lima ook wel de voedselhoofdstad van het continent wordt genoemd. De frisse en kleurrijke producten in combinatie met de wereldse invloeden die de Peruaanse keuken kent, zorgen voor een aantal bijzondere smaakexplosies.

Nomads Amsterdam

Op hun menu vind je een aantal smakelijke chevice’s, tiradito’s en causa’s die de Peruaanse keuken weerspiegelen. Daarnaast serveren ze ook een lekkere encanelado (een kaneelbroodje met merengue) of een turron de chocolate, dus laat zeker een gaatje voor het toetje. Geen tijd voor een diner? Ze hebben ook een geweldig lunch- en borrelmenu.

Je vindt het restaurant in Amsterdam Oost, vlakbij de Dappermarkt (een van de beste markten van Amsterdam).


Locatie

Nomads

Adres

Oranje-Vrijstaatkade 55, Amsterdam

Web

www.nomads-amsterdam.nl
Buurt

Artis ZOOmeravonden

Oost

Ontdek AmsterdamExplore Oost