Modieuze kleding en accessoires van topmerken – Number Nine
not array
PUBLICATIE DATUM: 02-04-2016

RestaurantsAmsterdam Grachtengordel

Number Nine

Discover Amsterdam


Number Nine verkoopt modieuze, hoogwaardige kleding en accessoires, meestal geïnspireerd op stedentrips naar internationale hoofdsteden. Denk bij deze winkel aan fris, stijlvol en uniek. Ze onderscheiden zich dan ook door de meest exclusieve sneakers aan te bieden, de beste jeans en prachtige tops.

Ieder seizoen een andere mix

Bij Number Nine houden ze van veranderen. Dus elk seizoen is er een andere mix van gevestigde merken en nieuwe kleinere labels. Wat in 2004 begon met een eerste winkel in Haarlem is vandaag de dag uitgegroeid tot een compleet multi brand concept met maar liefst zeven unieke winkels. Je kunt er te kust en te keur aan zowel vrouwen- als mannencollecties, evenals schitterende bijpassende modeaccessoires en trendy lifestyle producten. Bij deze winkel aan de Herenstraat 18 vind je gerenommeerde merken zoals Levi’s, Lee, maar ook Converse en de Zweedse zonnebrillendesigner Monokel.

Openingstijden Number Nine

Number Nine is iedere dag van de week geopend. Van maandag tot en met vrijdag is de openingstijd van 10.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.


Location

Number Nine

Address

Herenstraat 18, Amsterdam

Web

numbernine.nl

Phone

+31 (0)20 330 16 41
NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel