Ontbijt/Lunch Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Ontbijt/Lunch in Amsterdam

Op zoek naar de beste ontbijt of lunch restaurants in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hello Amsterdam heeft alles op alles gezet om de beste eetgelegenheden voor je te selecteren. Of je nu op zoek bent naar een snelle kop koffie met een lekker broodje of een ‘full English Breakfast’, wij weten waar je moet zijn. Neus op je gemak door onze uitgebreide selectie restaurants om te ontbijten of lunchen en je vindt gegarandeerd de gelegenheid die bij je past.

Onze favoriete ontbijt restaurants in Amsterdam

Café Blond, van het beroemde serviesmerk ‘Blond Amsterdam’, heeft de deuren geopend van hun eerste restaurant. Het speelse interieurdesign in combinatie met een goed ontbijtmenu zorgt voor een goed begin van je dag! Vergeet ook zeker de Foodhallen niet te bezoeken. En wat te denken van Gallery 3? Hier verandert het menu dagelijks en bevat onder meer karnemelkpannenkoeken, pompoensalade, een Aziatische vishamburger met citroengras en heerlijke taarten. CT coffee & coconuts is waarschijnlijk één van de grootste koffiespecialisten in de stad. Als je van koffie houdt, is dit de perfecte plek om je ochtend te beginnen.

Onze favoriete lunch restaurants in Amsterdam

Brasserie Van Dam is de perfecte plek voor je lunchpauze. Daarnaast kun je in deze bistro ook terecht voor ontbijt, diners of gewoon een drankje. De familie van de eigenaar is hier ooit met een slagerij begonnen, maar geleidelijk veranderden hun activiteiten in catering en uiteindelijk dit prachtige restaurant. Zin in een lunch van zeevruchten? Dan kunnen we Brasserie Keyzer aanbevelen aan het Museumplein. Zowel de lokale bevolking als de toeristen genieten hier volop van alle heerlijkheden. ‘Last but not least’ kunnen we De Drie Graefjes aanbevelen op het Rokin. Dit restaurant werd bekend om hun cake, maar ook hun lunchmenu is zeker de moeite waard.

Welke ontbijt- of lunchgelegenheid je ook kiest, wij van Hello Amsterdam wensen je een overheerlijk begin van de dag en een erg lekkere lunchpauze.