De authentieke Spaanse keuken in Amsterdam Oost – Pata Negra
da
/
PUBLICATIE DATUM: 11-03-2017

RestaurantsMediterraansAmsterdam Oost

Pata Negra

Discover Amsterdam


De drie Pata Negra restaurants in Amsterdam zijn vernoemd naar een parel uit de Spaanse cuisine, namelijk Pata Negra ham. Deze ham komt van een zwarte varkenssoort die alleen op het Iberisch schiereiland leeft en die zich louter voedt met eikels. Dit restaurant haalt hiermee de echte authentieke Spaanse keuken naar Amsterdam.

Menu

De verse ingrediënten zijn allemaal uit Spanje afkomstig en worden bereid in gerechten volgens oorspronkelijke Spaanse recepten. Je kunt bij dit restaurant heerlijk lunchen of gewoon ontspannen borrelen in Spaanse sferen. Daarnaast kun je de dag uitstekend beginnen met een café cortado onder het genot van overheerlijke tapas, waaronder de Pata Negra ham. Voor de lunch en de borrel verdient de Manchego kaas zeker de aanbeveling. Kies er voor het diner voor een rijk gevulde paella of de smakelijke tapasgerechtjes, zoals patatas bravas, tortilla’s en gefrituurde calamares. Drink hierbij een kruik met lekkere sangria, bestel een goed glas wijn of typische Spaanse biersoort.

Openingstijden restaurant – Amsterdam Oost

Dit restaurant in Amsterdam Oost (Reinwardtstraat 1) is dagelijks geopend. Op zondag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 1.00 uur (keuken tot 23.00 uur) en op vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur (keuken tot 23.30 uur).

Andere Pata Negra restaurants in Amsterdam

Naast het Pata Negra restaurant in Amsterdam Oost kun je ook van de Spaanse keuken genieten bij Pata Negra in het centrum van Amsterdam (Utrechtsestraat 124) en bij Puerto Pata Negra in Amsterdam Zeeburg, aan de Oostelijke Handelskade 999.


Location

Pata Negra

Address

Reinwardtstraat 1, Amsterdam

Web

www.pata-negra.nl

Phone

+31 (0)20 692 25 06


Neighbourhood

Artis ZOOmeravonden

Oost

Discover AmsterdamExplore Oost