Ontdek Amsterdams verborgen parel – Restaurant 1e Klas
da
/
/
/
/
/
/
PUBLICATIE DATUM: 06-09-2018

RestaurantsInternationaalAmsterdam City Centre

Restaurant 1e Klas

Ontdek Amsterdam


Grand Café Restaurant 1e Klas is een verborgen parel in Amsterdam voor zowel het toerisme als het bedrijfsleven. Hier beleef je de grandeur van weleer. Dit verrassende historische restaurant dateert uit 1885 en bevindt zich op perron 2B van het Centraal Station van Amsterdam. Het unieke monumentale restaurant is door The Guardian toegevoegd aan de top 10 van beste stationsrestaurants in Europa. Dit restaurant is dan ook een warme ontmoetingsplek voor iedereen. In dit authentieke horeca etablissement vind je een smeltkroes van nationale en internationale gasten, (trein)reizigers en passanten. Zij genieten hier van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ook voor een drankje kun je uitstekend terecht bij Grand Café Restaurant 1e Klas.

Speciale deal

Ontvang 50% korting op je rekening. Inclusief eten en drinken. Hoe? Reserveer via Iens of Tripadvisor en ontvang je korting.

Business- en evenementenlocatie – Restaurant 1e Klas

Zakelijk gezien staat dit restaurant bekend als een zeer goed bereikbare business- en evenementenlocatie. Dit heeft veel te maken met de diverse openbaar vervoersoorten die hier letterlijk voor de deur stoppen. Daarnaast kun je in Restaurant 1e Klas meerdere ruimtes huren voor zowel grote als kleinere groepen.


Locatie

Restaurant 1e Klas

Adres

Stationsplein 15 (Platform 2B), Amsterdam

Web

www.restaurant1eklas.nl

Tel

+31 (0)20 625 01 31

Opening's tijden

1e Klas is open 7 days a week from 08.30 AM - 11.00 PM for breakfast, lunch, dinner and drinks.
Buurt

1

City Centre

Ontdek AmsterdamExplore City Centre