Hoogstaande Aziatische cuisine bij Ron Gastrobar Oriental
da
/
/
/
/
PUBLICATIE DATUM: 24-11-2015

RestaurantsAziatischAmsterdam Centrum

Ron Gastrobar Oriental

Discover Amsterdam


Ron Gastrobar Oriental is een Aziatische keuken met een internationale twist! Dit interessante en speelse menu heeft vele gastronomische verrassingen.

Over Ron Gastrobar

Volgens chef-kok en televisiepersoonlijkheid Ron Blaauw hoeft culinair genieten op topniveau niet noodzakelijkerwijs zes voorgerechten, vier soorten brood en zeven gangen te betekenen. Ron Blaauw heeft het culinaire concept op topniveau volledig veranderd om een geheel andere eetervaring te creëren. Ron Gastrobar heeft een à-la-cartemenu met 25 gerechten die elk € 15 kosten. Je kunt ze de hele avond door bestellen. Het bewezen succes van deze formule smaakte naar meer. Daarom opende Ron Blaauw de Aziatische variant van Ron Gastrobar in de Kerkstraat. Net als bij Ron Gastrobar aan de Sophialaan het geval is, serveert Ron Gastrobar Oriental gerechten voor € 15 die lekker, hoogstaand en betaalbaar zijn.

Openingstijden Ron Gastrobar Oriental

Ron Gastrobar Oriental is dagelijks voor de lunch geopend van 12.00 uur tot 14.30 uur. Ook voor het diner kun je 7 dagen per week aanschuiven bij Ron Gastrobar Orientel. De openingstijden zijn dan van 17.30 uur tot 23.00 uur.


TICKETS

Location

Ron Gastrobar Oriental

Address

Kerkstraat 23, Amsterdam

Web

www.rongastrobaroriental.nl

Phone

+31 20 223 5352


NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum