De authentieke Italiaanse keuken ervaring bij San George
da
/
/
PUBLICATIE DATUM: 11-11-2017

RestaurantsItaliaansAmsterdam Centrum

San George

Great Italian near the Leidseplein


Aan de Stadhouderskade in Amsterdam kun je sinds 2015 heerlijk Italiaans eten bij restaurant San George – Downtown Italian. Hier beleef je de echte Italië experience. Het schitterende interieur waant je meteen bij binnenkomst in trendy Italiaanse sferen door het gebruik van natuursteen materialen, veel messing, staal en de prachtige metrotegels. Aan de bar vind je originele barkrukken die uit Monaco afkomstig zijn.

De menukaart van San George

Hoewel het interieur er zeer eigentijds is, vind je op de menukaart de echte Italiaanse klassiekers. Het op Venetië geïnspireerde menu bevat pure Italiaanse authenticiteit. Voorbeelden zijn de Bistecca Taglia, maar ook de overheerlijke Burrata di Bufala. Of wat te denken van hun zeer smakelijke huisgemaakte pasta’s? Om je vingers bij af te likken. De maximale Italië ervaring beleef je er echter met de weekendspecials. Houd er wel rekening mee dat je deze weekendspecials 24 uur van tevoren moet bestellen.

Openingstijden San George

Italiaans restaurant San George is 7 dagen per week geopend. Je beleeft er de Italian experience van 18.00 uur tot 23.00 uur.


BOOK NOW

Locatie

San George

Adres

Stadhouderskade 7, Amsterdam

Web

www.cafegeorge.nl

Tel

+31 (0)20 303 28 64


BuurtCentrum

Ontdek AmsterdamExplore Centrum