Een culinaire reis door Italië maak je in restaurant Scossa
da
/
PUBLICATIE DATUM: 28-01-2018

RestaurantsItaliaansAmsterdam Centrum

Scossa

Discover Amsterdam


In restaurant Scossa, dicht bij het Centraal Station van Amsterdam in het rustige Kattengatsteegje, vind je een plek vol heerlijke smaken uit de zonnige regio’s van Italië. In een informele internationale ambiance – zowel binnen als op het charmante terras onder de bomen met prachtig uitzicht – kun je genieten van een verscheidenheid aan de beste klassiekers van Italië. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de aangename geuren van verse Italiaanse lekkernijen die uit de open keuken komen.

SCOSSA

Good food = good mood. A Christmas necessity!

Geplaatst door Renaissance Amsterdam Hotel op vrijdag 22 december 2017

The Dining Experience bij Scossa

In restaurant Scossa kun je uitstekend beginnen met de zachte en smakelijke zelfgemaakte focaccia. Op de indrukwekkende wijnkaart ontdek je vervolgens Italiaanse klassiekers zoals Montepulciano, Valpolicella en Pinot Grigio. De culinaire reis naar Italië wordt onder meer vormgegeven door een knapperige visschotel van garnalen en heerlijke inktvis. Ook de meest verse Burrata kaas, geserveerd met smakelijke en in de oven geroosterde tomaten, rucola en de beste olijfolie is werkelijk tongstrelend. Of wat te denken van de risotto Luganega met de originele worst, courgette en Parmezaanse kaas? Deze risotto is een kunstvorm op zich. Alle ingrediënten bevinden zich bij Scossa in perfecte harmonie. Datzelfde geldt voor de nagerechten waaronder de tiramisu van de chef-kok die echt voortreffelijk is.

Locatie restaurant Scossa

Restaurant Scossa is gunstig gelegen in het city centrum van Amsterdam, dicht bij de grachten en cultuurrijke hotspots zoals Body Worlds en Madame Tussauds.


Location

Scossa

Address

Kattengat 1, Amsterdam

Phone

+31 (0)20 551 20 00


NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum