Genieten op unieke locatie aan het IJ – Visrestaurant Stork
da
/
PUBLICATIE DATUM: 12-04-2016

RestaurantsVisAmsterdam Noord

Stork

Discover Amsterdam


Visrestaurant Stork is in Amsterdam Noord gevestigd op het voormalige Storkterrein in een oude industriële loods. Het staat op één van de mooiste plekjes aan de Amsterdamse waterkant, aan de Noordelijke IJ oevers. Het grote buitenterras aan de rivier het IJ geeft een prachtig uitzicht op de schepen die voorbij varen. Ook het kabbelende water draagt bij aan een ideale setting om van verrukkelijke visgerechten te genieten. Bij de lunch en het diner richten ze zich voornamelijk op zeevruchten. Stork mag zich hierbij met recht een uniek restaurant noemen van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Over visrestaurant Stork

Bij dit restaurant draait alles om duurzaam gevangen vis en dagelijks vers bereide producten. Ze bieden een breed scala aan vis- en zeevruchtengerechten. Van klassieke fruits de mer tot seizoengebonden vissoorten. Het visrestaurant biedt ruimte aan maar liefst 150 gasten en in het café aan nog eens 100 bezoekers.

Openingstijden

Visrestaurant Stork is alleen op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zondag openen ze de deuren om 11.00 uur en sluiten ze om middernacht.


TICKETS

Location

Stork

Address

Gedempt Hamerkanaal 201, Amsterdam

Web

restaurantstork.nl/

Phone

+31 (0)20 634 40 00


Neighbourhood

Amsterdam Noord 1

Noord

Discover AmsterdamExplore Noord