Libanees en Syrisch culinair genieten in Amsterdam – Syriana
da
/
PUBLICATIE DATUM: 27-08-2010

RestaurantsInternationaalAmsterdam West

Syriana

Discover Amsterdam


Je hoeft niet te reizen om de rijkdommen van het Midden-Oosten te ontdekken. Syriana brengt traditionele gerechten uit het Midden-Oosten, de oude cultuur en gastvrijheid naar je toe in een smakelijk Libanees menu.

Syriana – Libanese keuken in Amsterdam
In Syriana zijn de smaken een klasse apart; je zou kunnen zeggen dat we te maken hebben met een nieuwe culinaire smaakmaker. In de Libanese keuken zijn de voorgerechten, ‘mazas’, ongelooflijk populair. De gerechten lijken erg op de Spaanse Tapas.

Libanees restaurant in Amsterdam voor lunch, bruch, diner en cocktails

In het restaurant kun je ook genieten van de unieke Arabische high-tea met veel Syrische en Libanese zoetigheden en lekkernijen. Lunch, brunch en cocktails worden gedurende de dag en ‘s avonds bij een heerlijk diner met Arabische tapas-gerechten geserveerd. Nieuw bij Syriana is de optie ‘all you can eat’; je kunt 6 rondes bestellen met 4 gerechten per ronde uit het menu. In totaal zijn dat 56 gerechten met een keuze aan vegetarische, vlees- of vismazas. Hiermee kun je op een leuke manier de Libanese keuken verkennen.

De prijs is € 19,50 op weekdagen en € 22,50 op vrijdag en zaterdag, want dan is er ook livemuziek en de uitvoering van een buikdanseres. Voor cocktails en shiska na het diner bezoek je de Club Lounge Syriana Deluxe.


Location

Syriana

Address

Akersluis 8, Amsterdam

Web

www.syriana.nl

Phone

+31 (0)20 669 09 33


Neighbourhood

Westergasfabriek Terrace

West

Discover AmsterdamExplore West