Genieten van de Hollandse keuken in Amsterdam – 't Zwaantje
da
/
PUBLICATIE DATUM: 12-04-2016

RestaurantsHollandsAmsterdam Grachtengordel

‘T Zwaantje

Ontdek Amsterdam


Restaurant ‘t Zwaantje is dé plek voor ouderwets plezier. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Als je ‘t Zwaantje binnenstapt kom je in een typisch Amsterdamse sfeer. Dit is een ‘bruin café’ dat niet gebonden is aan tijd of trends. Al 35 jaar lang heeft dit restaurant bewezen dat nieuwer niet altijd beter is, en dat het soms heel leuk is dat je zelfs vandaag nog terug kunt keren naar die oude, gezellige sfeer. ‘t Zwaantje heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de Nederlandse keuken. Het uitgebreide menu staat vol met de typisch Nederlandse gerechten. Het is een geweldige manier om kennis te maken met echte Nederlandse kookkunsten.

Traditioneel Hollands eten bij ‘t Zwaantje

Midden in het centrum van Amsterdam, tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht, ligt Restaurant ‘t Zwaantje. Het restaurant bevindt zich al meer dan veertig jaar op deze locatie. Dit is één van de weinige restaurants in de stad waar het nog steeds mogelijk is om te genieten van de authentieke Nederlandse keuken. Voorbeelden zijn traditionele gerechten zoals ‘suddervlees’, echte ‘stamppot’ en andere traditionele gerechten.

De grachtengordel is één van de meest populaire attracties in de stad. Laat ons jou door dit mooie deel van Amsterdam leiden met hotspots en must-sees!


Locatie

'T Zwaantje

Adres

BERENSTRAAT 12, Amsterdam

Web

zwaantje-restaurant.nl/

Tel

+31 (0)20 623 23 73


BuurtGrachtengordel

Ontdek AmsterdamExplore Grachtengordel