Ultieme hotspot voor vleesliefhebbers – The Uptown Meat Club
da
/
PUBLICATIE DATUM: 03-04-2016

RestaurantsGrillAmsterdam Zuid

The Uptown Meat Club

Ontdek Amsterdam


The Uptown Meat Club aan de Van Baerlestraat 7 in Amsterdam is de ultieme hotspot voor vleesliefhebbers. Dit trendy restaurant heeft een ongelooflijk gevarieerd menu met de meest verrukkelijke vleesgerechten. Bestel er een superieure cote de boeuf, een Tomahawk steak of een klassieke entrecote.

Over het restaurant

Centraal in de sfeervol ingerichte eetzaal van The Uptown Meat Club staat de indrukwekkende houtskooloven van Mibrasa. Hier worden al je favoriete gerechten naar jouw voorkeur en smaak bereid. Vergeet daarbij zeker niet om één of meerdere bijgerechten te bestellen, zoals roseval aardappelen, zelfgemaakte friet en de geroosterde groenten. Datzelfde geldt voor het bestellen van een glas bijpassende wijn. Het restaurant heeft een internationale wijnkaart met onder meer Cabernet Sauvignon, Shirazwijnen en Chardonnay. Enthousiastelingen zijn bovendien welkom voor de lunch in dit grillrestaurant. Want ook voor sandwiches, hotdogs en burgers is dit de plek waar je moet zijn.

Openingstijden The Uptown Meat Club

The Uptown Meat Club is iedere dag van de week geopend vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur. Houd er wel rekening mee dat de keuken er om 22.00 uur sluit.

 


Locatie

The Uptown Meat Club

Adres

VAN BAERLESTRAAT 7, Amsterdam

Web

www.theuptownmeatclub.com

Tel

+31 (0)20 363 81 42


BuurtZuid

Ontdek AmsterdamExplore Zuid