De ultieme kipcuisine bij restaurant Van ’t Spit – West
da
/
PUBLICATIE DATUM: 08-11-2016

RestaurantsGrillAmsterdam West

Van ‘t Spit

Discover Amsterdam


Als je van ultieme kipgerechten wilt genieten ga je naar Van ’t Spit – West in Amsterdam. Aan de De Clercqstraat 95 ontdek je de veelzijdigheid die kippenvlees te bieden heeft. Bovendien worden hier duurzame kipgerechten geserveerd. Wat dat betekent? Kippen die een rustige groeiperiode doormaken zonder antibiotica of bijvoorbeeld groeibevorderaars. De Brabantse kippen van Van ‘Spit – West groeien op met een natuurlijk dag- en nachtritme en worden liefdevol verzorgd door de boer in ruime stallen.

Menukaart

Dat kipgerechten enorm populair zijn blijkt wel uit het feit dat Van ’t Spit gevestigd is op maar liefst vier locaties in Nederland. Naast deze vestiging in Amsterdam West kun je ook volop van de kipcuisine genieten in het Amsterdamse stadsdeel De Pijp, in Rotterdam en in Eindhoven. Overal worden dezelfde uitgebreide menu’s geserveerd. Samen met een goed glas bier, een gin-tonic of een wijntje is dit op en top genieten geblazen. Vergeet ook zeker niet om de huisgemaakte appelmoes te bestellen.

Openingstijden Van ’t Spit – West

Restaurant Van ’t Spit – West is dagelijks geopend. Van maandag tot en met zondag openen ze de deuren om 17.00 uur. De sluitingstijd is om 1.00 uur.


Location

Van 't Spit

Address

De Clercqstraat 95, Amsterdam

Web

vantspit.nl

Phone

+31 (0)20 358 38 78


Neighbourhood

Westergasfabriek Terrace

West

Discover AmsterdamExplore West