Overheerlijke en duurzame kip bij Van ’t Spit – De Pijp
da
/
PUBLICATIE DATUM: 09-11-2016

RestaurantsGrillAmsterdam De Pijp

Van ‘t Spit

Ontdek Amsterdam


Wanneer je fervent liefhebber bent van kipgerechten ga je naar Van ’t Spit – De Pijp in Amsterdam. Hier vind je een menukaart vol met duurzame en smakelijke kipgerechten. Samen met de zelf gemaakte appelmoes en de veelzijdigheid aan drankjes is dit een culinaire belevenis op zich.

Duurzame kipgerechten

Wat je je bij duurzame kipgerechten voor moet stellen? Bij Van ’t Spit – De Pijp zijn dit gerechten van kippen die in Brabant geboren zijn. Daar leven ze in ruime kippenstallen en neemt de boer volledig de tijd voor deze kippen. Hierdoor groeien de kippen op in alle rust totdat ze volwassen zijn. Er worden hierbij geen groeibevorderaars gebruikt en ook geen antibiotica toegediend. De kippen ervaren hier bovendien een normaal en natuurlijk dag- en nachtritme.

Openingstijden Van ’t Spit – De Pijp

Het succesvolle restaurant Van ’t Spit heeft vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam West en in het Amsterdamse stadsdeel De Pijp. Van ’t Spit – De Pijp is 7 dagen per week geopend. Ze heten je er van harte welkom om 17.00 uur en de sluitingstijd is er om 1.00 uur.


Locatie

Van 't Spit

Adres

Frans Halsstraat 42, Amsterdam

Web

vantspit.nl

Tel

+31 (0)20 363 63 25


BuurtDe Pijp

Ontdek AmsterdamExplore De Pijp