Vis Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Vis in Amsterdam

Op zoek naar de beste visrestaurants van Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Hello Amsterdam hebben we een selectie gemaakt van de beste restaurants op het gebied van vis en zeevruchten in de stad. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een complete zeevruchtenlunch, wij weten waar je moet zijn. Neem op je gemak onze selectie door en wij verzekeren dat je het visrestaurant van je voorkeur vindt.

Onze favoriete visrestaurants

Visrestaurant Stork is gevestigd in een oud industrieel pakhuis in Amsterdam-Noord en heeft zowel een fantastisch uitzicht over water als op het stadscentrum vanaf het buitenterras. Lucius Visrestaurant is bijna 40 jaar in Amsterdam gevestigd. Het restaurant is al jarenlang een begrip voor fijnproevers die van vis houden. Of je nu een eenvoudig stuk gegrilde vis wilt eten of je wilt laten verrassen door een visspecialiteit, bij Lucius voert culinair genieten de boventoon. Een andere uitstekende locatie om van vis en zeevruchten te genieten is de Oesterbar. Naast uiteraard de oesters kun je hier ook de populaire garnalenkroketten met mosterdmayonaise en gefrituurde peterselie bestellen. De tong uit de Noordzee, geserveerd met ovengebakken aardappelen en salade, is eveneens bijzonder goed hier.

Wat je keuze ook zal zijn, wij van Hello Amsterdam hopen dat je volop zult genieten in één van de vele visrestaurants die de stad rijk is.


Vis