Alleen natuurlijke producten – C. Cosmetics & Care Amsterdam
da
/
PUBLICATIE DATUM: 02-04-2016

WinkelsSchoonheidssalonsAmsterdam Grachtengordel

C.Cosmetics & Care

Ontdek Amsterdam


C. Cosmetics & Care is een winkel, schoonheidssalon en webshop in één met alleen maar hoogstaande natuurlijke cosmeticaproducten. Deze bieden stuk voor stuk een weldaad aan je huid. De ingrediënten van al hun make-up en schoonheidsproducten voldoen aan strikte criteria. Dit betekent allereerst dat ze van natuurlijke oorsprong zijn en daarnaast vrij zijn van minerale oliën, siliconen, parabenen en andere schadelijke conserveermiddelen. Uiteraard kom je er ook geen synthetische geur- en kleurstoffen in tegen.

Diverse schoonheidsbehandelingen

Je vindt C. Cosmetics & Care aan de Herenstraat 30a in de Amsterdamse grachtengordelbuurt. Je kunt hier ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Denk daarbij aan gezichts- en voetbehandelingen, maar ook aan professionele ontharing en massages. Tijdens de make-up behandeling wordt gebruik gemaakt van producten die de huid laten ademen. Je kunt voor deze behandeling kiezen na nagenoeg iedere gezichtsbehandeling. Je huid en uiteraard jijzelf zullen stralen als nooit tevoren.

Openingstijden C. Cosmetics & Care

C. Cosmetics & Care is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.


Locatie

C.Cosmetics & Care

Adres

HERENSTRAAT 30, Amsterdam

Web

www.cosmeticsandcare.com

Tel

+31 (0)20 627 67 32


BuurtGrachtengordel

Ontdek AmsterdamExplore Grachtengordel