Concept Stores Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Concept Stores in Amsterdam

De coolste conceptstores van Amsterdam

In Amsterdam kun je te kust en te keur aan de meest fantastische conceptstores. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders; deze winkels in Amsterdam hebben altijd iets unieks te koop. Want zeg nu zelf, wat is er fijner dan winkeleigenaren met een passie voor het selecteren van unieke, handgemaakte geschenken of een winkel die gespecialiseerd is in veganistische producten? Of wat te denken van een restaurant dat tegelijkertijd een winkel is? Conceptstores worden door iedereen gewaardeerd, zelfs door mensen die over het algemeen niet van winkelen houden. We hebben onze favoriete winkels in Amsterdam daarom voor je op een rijtje gezet.

Onze favoriete conceptstores in de stad

Een bezoek aan de romantische boetiek ‘t Winkeltje is absoluut de moeite waard. Ze bieden werkelijk alles, van modieuze nieuwe producten tot antiek en curiosa. Het interieur van ‘t Winkeltje is prachtig, de service is ongeëvenaard en het aanbod is eindeloos. Hutspot is een chique conceptstore die zijn eigen winkelervaring heeft gecreëerd door design en open werkruimten te combineren met winkelen. Hun assortiment verandert voortdurend, maar over het algemeen bieden ze alles, van kleding en sieraden tot kunst en meubels. Hartje Oost is de ideale mix van een koffiebar met winkelen. Je kunt tijdens het snuisteren door de koopwaar genieten van een lekker kopje koffie. Je kunt er kleding, elektronica en alle soorten producten voor huisinrichting vinden. Alle producten hebben een echt verhaal en zijn gemaakt met liefde.

Zelfs als je niet van winkelen houdt, raden we je aan om de door ons geselecteerde conceptwinkels in Amsterdam te bezoeken. Er zit ongetwijfeld eentje tussen die je helemaal te gek vindt!