House of Natur. staat voor heerlijk en supergezond
da
/
PUBLICATIE DATUM: 26-12-2017

WinkelsEtenAmsterdam Grachtengordel

House of Natur.

Discover Amsterdam


House of Natur., gelegen aan de prachtige Prinsengracht in Amsterdam, is de plek om bij te tanken, je balans te vinden en nieuwe energie op te doen. Oprichters Michel van den Bergh en Tabe Ydo nodigen je van harte uit voor heerlijke koudgeperste drankjes, smoothies, soepen, pappen, snacks en andere lekkernijen die supergezond zijn. Je hebt er bovendien een bijzonder ruime keuze. Kies er bijvoorbeeld voor rauw, glutenvrij of volledig plantaardig.

Puur natuur

De kracht van groente en fruit is gigantisch en dat weten ze bij House of Natur. als geen ander. Hier worden deze ‘superpowers’ smakelijk toegevoegd aan alle producten. Door innovatieve technieken te gebruiken wordt daarbij de allerhoogste kwaliteit gegarandeerd. Het spreekt dan ook voor zich dat de producten geen toegevoegde suikers en geen conserveringsmiddelen bevatten. Alleen verse, natuurlijke ingrediënten.

Openingstijden House of Natur

House of Natur. is dagelijks geopend. Van maandag tot en met zaterdag kun je er vanaf 8.30 terecht en sluiten ze om 18.00 uur. Op zondagen zijn ze van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend.


Location

House of Natur.

Address

Prinsengracht 455, Amsterdam

Web

nl.natur.eu

Phone

+31 (0)20 891 57 90
NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel