Unieke sieraden met de hand gemaakt – Juwelier Gort
da
/
PUBLICATIE DATUM: 02-04-2016

WinkelsJuweliersAmsterdam Grachtengordel

Juwelier Gort

Discover Amsterdam


Bij juwelier Gort aan de Herenstraat 11 in Amsterdam kun je terecht voor unieke sieraden die stuk voor stuk met de hand zijn gemaakt. Deze worden ofwel in het eigen atelier achter in de winkel vervaardigd dan wel door collega’s in zowel binnen- als buitenland. Naast de hedendaagse moderne sieraden kun je hier ook terecht voor vintage sieraden zoals ringen met roosdiamanten en gekleurde stenen, antieke oorbellen, Art Deco kettingen met hangers en nog veel meer.

Fraaie collectie horloges

Ook voor een fraaie collectie aan horloges is Gort de juwelier waar je moet zijn. Deze winkel kan bogen op jarenlange ervaring en dus ben je hier verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Dit betekent dat je ook eigen en persoonlijke sieraadontwerpen kunt laten maken door deze juwelier. Bovendien kun je hier zowel reparaties als aanpassingen aan je sieraden laten uitvoeren.

Openingstijden Gort

Juwelier Gort is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag is de openingstijd van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag en maandag is deze juwelier gesloten.


Location

Juwelier Gort

Address

Herenstraat 11, Amsterdam

Web

www.juweliergort.nl

Phone

+31 (0)20 620 62 40


NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel