Juweliers Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Juweliers in Amsterdam

Juweliers in Amsterdam

Op zoek naar de beste juweliers in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Hello Amsterdam weten we precies waar zich de allerbeste juweliers in de stad bevinden. In onze selectie ontdek je zowel juweliers die zelf unieke juwelen vervaardigen als juweliers met modieuze collecties van grote merken. Bovendien vind je in onze selectie juweliers in alle prijsklassen en stijlen, dus er zit altijd eentje tussen die volledig aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Sieraden als herinnering

Wat is er nu mooier dan je herinneringen aan die ene fantastische vakantie bij je te dragen in de vorm van een sieraad? Kies bijvoorbeeld voor een gave armband of unieke ring als herinnering aan je bezoek aan Amsterdam. In de selectie van Hello Amsterdam vind je gegarandeerd die juweliers die een schitterend exemplaar voor je in huis hebben. Bezoek ze allemaal en vind dat ene sieraad waar je thuis vol trots mee kunt pronken.

Juweliersin Amsterdam

Gassan is waarschijnlijk de meest bekende sieraden- en horlogewinkel in de stad. De eigenaren, ondernemersfamilie Leeser, zitten met hun hoofdkantoor vlakbij het Waterlooplein. Naast hun eigen label dragen ze ook merken van andere bekende ontwerpers en hebben ze tevens horloges van eersteklas merken in huis. Ze hebben verschillende winkels in de stad en een geweldige boetiek in het Museumkwartier dat een bezoek zeker waard is. Op zoek naar iets dat met de hand is gemaakt? Barong Barong The Gallery is een mooie en unieke sieradenwinkel aan het einde van de Nieuwezijds Voorburgwal (nabij het Spui-gebied). De naam Barong Barong is afgeleid van een Balinese legende die op harmonieuze wijze fysieke schoonheid verbindt met inzichten in het leven. Handgemaakte sieraden vervaardigd uit katoen, luxe zijde en leer zijn vakkundig gecombineerd met zilver, verguld zilver en edelstenen in een breed scala aan kleuren, modellen en stijlen.

Neem op je gemak een kijkje in onze selectie juweliers in Amsterdam en vind de winkel die precies bij je past.