Voor schitterende ringen vanaf € 5 tot € 400 – Pretty Rings
da
/
PUBLICATIE DATUM: 12-04-2016

WinkelsModeAmsterdam Grachtengordel

Pretty Rings

Discover Amsterdam


Liefhebbers van ringen kunnen hun hart ophalen bij Pretty Rings aan de Berenstraat 26 in Amsterdam. Hier vind je de mooiste ringen volgens de nieuwste trends in een prijsklasse die bij ieder budget past. Zo kun je er al een stijlvolle ring kopen vanaf € 5. Je ontdekt er verfijnde gouden ringen maar ook veel extravagante exemplaren met prachtige edelstenen.

Altijd een passend cadeautje

Uiteraard kun je jezelf bij Pretty Rings trakteren op een schitterende ring, maar door de uiteenlopende prijzen vind je er ook altijd een passend cadeautje. Een zilveren ring koop je er al voor maar € 12,50 en tegelijkertijd vind je er het exclusieve sieradenmerk Solène. Ook kun je hier te kust en te keur aan ringen van Sterling zilver die zijn vervuld met geelgoud, roségoud en chocolategoud. Kortom, ben je zelf een liefhebber van ringen? Of ken je iemand die ze veel draagt? Dan is dit de plek waar je moet zijn.

Openingstijden Pretty Rings

Pretty Rings is 7 dagen in de week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag en maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur.


Location

Pretty Rings

Address

Berenstraat 26, Amsterdam

Web

www.prettyrings.nl

Phone

+31 (0)20 620 21 04


NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel