Schoonheidssalons Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Schoonheidssalons in Amsterdam

Genieten in de schoonheidssalons van Amsterdam

Ben je benieuwd waar je de beste schoonheidssalons van Amsterdam kunt vinden? Zoek dan niet verder, want wij van Hello Amsterdam hebben de beste schoonheidsbehandelingen in de stad voor je op een rijtje gezet. Soms kan je huid wel een oppepper gebruiken en soms wil je er gewoon stralend uitzien op een feest waarvoor je bent uitgenodigd. Wat je ook zoekt, wij hebben de bijpassende schoonheidssalons in Amsterdam voor je gevonden. Trakteer jezelf eens op een heerlijke behandeling waarbij genieten de boventoon voert.

Schoonheidsgeheim van Amsterdam

Het best bewaarde schoonheidsgeheim van Amsterdam bevindt zich in de chique Cornelis Schuytstraat. Hier ontdek je exclusieve merken zoals BECCA, By Terry, Commes de Garçons, Escentric Molecules, Natura Bissé, Perricone MD en Santa Maria Novella. Of laat je huid hier verzorgen, verwennen en revitaliseren in de prachtige spa. Babassu Amsterdam heeft ook een zogenaamde skin-bar waar je persoonlijk advies over je huid kunt krijgen. Kies één van de verschillende schoonheidsbehandelingen en geef je huid een boost!

De ‘coolste’ beautybehandelingen in Amsterdam

Een regelrechte boost voor lichaam en geest beleef je bij N-ice Amsterdam. Voel je gelukkig en gezond met een stralende huid en hernieuwde energie in slechts 3 minuten. Dit is de N-Ice Cryo’s Whole Body Cryotherapy, die je huid blootstelt aan een temperatuur van -110 graden Celsius. Andere behandelingen zijn onder andere N-Ice Sculpting, waarbij lipolyse wordt gebruikt in combinatie met onder meer verkoudheidstherapie.

Welke schoonheidsbehandeling je voorkeur ook heeft, we weten zeker dat je in de schoonheidssalons van Amsterdam volop zult genieten.