Het beste beautyconcept - Skins Cosmetics in Amsterdam
da
/
PUBLICATIE DATUM: 28-11-2017

WinkelsSchoonheidssalonsAmsterdam Grachtengordel

Skins Cosmetics

Discover Amsterdam


Er werd in 2000 door Skins Cosmetics een heuse revolutie teweeg gebracht in de Nederlandse cosmetica branche. Hoe dat kwam? De winkel verkocht enkel en alleen nichemerken die tot dan toe nog niet verkrijgbaar waren in ons land. En hoewel deze make-up-, huidverzorgings- en parfummerken in eigen land relatief onbekend waren, genoten ze een iconische status in het buitenland. Geen wonder dus dat dit beautyconcept inmiddels razend populair is.

Onderscheidende winkels

Naast de nichemerken onderscheidt Skins Cosmetics zich ook qua service en winkelinrichting. Alle medewerkers zijn trots op de merken en willen deze passie graag op jou overbrengen. Sampling maakt hier een onlosmakelijk deel van uit. Zo kun je op je gemak thuis ervaren wat de unieke eigenschappen van hun producten zijn.

Openingstijden Skins Cosmetics

Er zijn twee locaties in Amsterdam te vinden, aan de Runstraat 11 in de grachtengordelbuurt en aan de Van Baerlestraat 27 in Amsterdam Zuid. Deze beide locaties van Skins Cosmetics zijn dagelijks geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op zaterdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.


Location

Skins Cosmetics

Address

Runstraat 11, Amsterdam

Web

www.skins.nl

Phone

+31 (0)20 240 01 99
NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel