Specialiteit Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Specialiteit in Amsterdam

Veelzijdige speciaalzaken in Amsterdam

In Amsterdam kun je te kust en te keur aan speciaalzaken op werkelijk ieder gebied. Of je nu bijzondere meubels zoekt, schitterend interieurdesign of unieke souvenirs, in Amsterdam heb je enorm veel keuze. Ook voor vintagekleding, sigarenwinkels, antiquairs, boekhandelaren en keukengerei moet je beslist in deze fantastische stad zijn. Om je te helpen jouw favoriete speciaalzaak te ontdekken, heeft Hello Amsterdam ze op deze pagina allemaal voor je op een rijtje gezet. Hieronder vind je alvast een kleine greep uit onze selectie.

Meubel en interieur speciaalzaken

Alleen al op het gebied van meubel- en interieurwinkels kun je in Amsterdam kiezen uit een zeer ruim aanbod. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen unieke karakter en productportfolio. Een uitgelezen voorbeeld hiervan is meubel- en designwinkel Timothy Oulton. Deze speciaalzaak is gevestigd in een oude kerk aan de Runstraat. Het bestaat uit twee verdiepingen waar je onder meer een handgemaakte collectie banken en fauteuils vindt. Of wat te denken van speciaalzaak Marvin in Amsterdam West? Dit is de perfecte plek om een bijzonder product te vinden op het gebied van keukengerei, maar ook voor wijn en champagne. Daarnaast ontdek je er een immense collectie kookboeken en culinaire heerlijkheden zoals marmelades, pesto en biologische champagnes.

Unieke cadeaus en souvenirs

Ook voor unieke cadeaus en souvenirs kun je in Amsterdam bij tal van speciaalzaken terecht. Ga eens langs bij It’s a Present! voor de meest leuke cadeautips en diverse gadgets. Van babycadeautjes tot woonaccessoires en nog veel meer. Wil je een echt uniek souvenir mee naar huis nemen? Dan bevelen we je ook designwinkel Spiegel aan, aan de Nieuwe Spiegelstraat in de stad. Hier vind je van alles, variërend van kleine kunstwerken tot Nederlandse honing en lekkere jamsoorten.