Verantwoord mooie schoenen shoppen bij TOMS® Amsterdam
da
/
PUBLICATIE DATUM: 24-03-2017

WinkelsModeAmsterdam Grachtengordel

TOMS

Discover Amsterdam


Voor een unieke schoenenwinkel waarbij verantwoord ondernemen bijzonder hoog in het vaandel staat ga je naar TOMS® aan de Runstraat 13 in de Amsterdamse grachtengordelbuurt. Dames, heren en kinderen kunnen hier te kust en te keur aan comfortabele schoenen in zowel trendy als klassieke stijl. Bovendien wordt voor ieder paar schoenen dat verkocht wordt een nieuw paar aan een kind in nood geschonken.

Uniek concept met One for One™

De eigenaar van TOMS®, de Amerikaan Blake Mycoskie, ontmoette tijdens één van zijn reizen Argentijnse kinderen die geen schoenen droegen. Dit was voor hem alle aanleiding om zijn bedrijf op te richten en daarbij een uniek concept op te zetten: One for One™. Zo wordt voor ieder paar schoenen dat in de winkel wordt verkocht een nieuw paar schoenen geschonken aan een kind dat in nood verkeert. Door het succes van dit concept voegde Mycoskie hier even later een Eyewear-afdeling aan toe. Dus ook voor verantwoorde zonnebrillen ben je bij TOMS® helemaal aan het juiste adres.

Openingstijden TOMS®

Schoenenwinkel TOMS® is dagelijks geopend. Op zondag en maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur en gedurende de andere dagen van de week van 10.00 uur tot 18.00 uur.


Location

TOMS

Address

Runstraat 13, Amsterdam

Web

www.shoptoms.nl

Phone

+31 (0)20 261 26 35


NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel