Zien en Doen Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Zien en Doen in Amsterdam south

Ben je op zoek naar leuke dingen om te doen in Amsterdam? Amsterdam is een stad met eindeloze mogelijkheden. Maar daardoor word je ook snel overweldigd door alle opties. Gelukkig is het bij Hello Amsterdam ons doel om de leukste activiteiten in Amsterdam voor jou bij elkaar te zoeken. Je hebt vast wel gehoord van de rondvaarten over de grachten, de tulpenmarkt en de bekende musea. Maar we kunnen je vast nog verrassen met enkele andere dingen die je kunt doen in Amsterdam.

Onze favoriete dingen om te doen in Amsterdam

Zoek je leuke dingen om te doen in Amsterdam? We raden je aan om kasteel Muiderslot te bezoeken. Dit kasteel staat net buiten de stad. Het is een imposant, middeleeuws kasteel dat een belangrijk onderdeel was van de Stelling van Amsterdam en het staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Als je een kaartje koopt, krijg je ook een rondleiding met een gids. Je krijgt zo echt het gevoel alsof je je in de Gouden Eeuw bevindt. Een wandeling over de wallen van het kasteel is echt de moeite waard, omdat je een geweldig uitzicht hebt over de waterrijke omgeving.

Ontdek de wereld van cocktails en likeuren

Als je geïnteresseerd bent in drank, dan is The House of Bols de plek voor jou. The House of Bols, Cocktail & Jenever Experience op het Museumplein in Amsterdam is een onvergetelijk avontuur in de wereld van cocktails, likeuren en jenevers. Voor bezoekers is dit een unieke ervaring.

Alles ontdekken over het menselijk lichaam

Body Worlds is een geweldige plek als je interesse hebt in het menselijk lichaam. Dit museum heeft een tentoonstelling die bestaat uit verschillende lichaamsdelen, organen en nog veel meer. De nadruk van deze tentoonstelling ligt op het effect van blijdschap op onze gezondheid.

Interactieve tentoonstellingen bij Ripley’s

Als je van avontuur houdt, ga dan naar Ripley’s in Amsterdam. Dit is een bijzonder museum dat nog niet lang in Amsterdam zit. De stad is hiermee een spannende attractie rijker. Ripley’s heeft interactieve tentoonstellingen, verborgen displays en er is een ‘control room’ waar jij kan beslissen wie je eens flink laat schrikken. Dit is echt een museum dat je niet mag missen.

Inspiratie voor dingen om te doen in Amsterdam

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met onze lijst van dingen die je kunt doen in Amsterdam. We wensen je heel veel plezier in deze mooie stad!