Ga naar Dutch Accent voor kunst en exclusieve souvenirs
da
/
PUBLICATIE DATUM: 02-11-2016

Zien en DoenGaleriesAmsterdam Grachtengordel

Dutch Accent

Discover Amsterdam


Dutch Accent in hartje Amsterdam is zowel een galerie als een winkel met kunst, exclusieve geschenken en souvenirs. Hier vind je souvenirs die simpelweg uniek zijn en dus niet te vergelijken met traditioneel Delfts aardewerk of t-shirts met slogans. Daarnaast kun je hier terecht voor schilderijen van hoogstaande kunstenaars. Denk hierbij aan Nederlandse plaatsen en landschappen plus nog veel meer.

Wisselende kunstcollecties

Ook voor prachtige kunstcollecties ben je bij Dutch Accent Gallery helemaal aan het juiste adres. Omdat de kunstcollecties elkaar regelmatig afwisselen, kun je hier steeds iets nieuws ontdekken. Daarbij staat deze galerij voor pure kwaliteitskunst. Er wordt hier veel aandacht besteed aan de selectie en de tentoonstellingen, evenals aan een uitgelezen service aan klanten.

Openingstijden Dutch Accent

Dutch Accent Gallery aan de Berenstraat 41 in Amsterdam is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Op zaterdag openen ze de deuren om 10.30 uur en is de sluitingstijd eveneens om 18.00 uur. Op zondag en maandag zijn ze gesloten.


Location

Dutch Accent

Address

Berenstraat 41, Amsterdam

Web

dutch-accent.nl

Phone

+31 (0)20 420 21 20


NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel