Unieke schilderijen zonder penseel – Keren de Vreede
da
/
PUBLICATIE DATUM: 28-11-2017

Zien en DoenGaleriesAmsterdam Grachtengordel

Keren de Vreede

Discover Amsterdam


Kenmerkend aan de kunstwerken van de Nederlandse kunstenares Keren de Vreede? Dikke verflagen en felle kleuren die door haar vol passie met de handen worden aangebracht op het doek. Niet voor niets dus, dat de UK Guardian haar kunstgalerie aan de Prinsengracht heeft uitgeroepen tot beste nieuwkomer op dit gebied.

Geen penseel

Opvallend aan haar stijl is dat Keren de Vreede geen gebruik maakt van een penseel, maar enkel met haar handen schildert. Ook maakt ze geen gebruik van een schildersezel. Ze gebruikt veel verf waardoor ze schildert op de vloer. Door deze bijzondere manier van kunst creëren is ieder schilderij uniek en onmogelijk te repliceren. Ook niet door de kunstenares zelf. Dit heeft als resultaat dat liefhebbers en verzamelaars van over de hele wereld haar schilderijen kopen.

Openingstijden Keren de Vreede

Keren de Vreede Art Gallery vind je aan de Prinsengracht 308a in Amsterdam en is alleen op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.


Location

Keren de Vreede

Address

Prinsengracht 308a, Amsterdam

Web

kerendevreede.com

Phone

+31 (061) 539 73 34


NeighbourhoodGrachtengordel

Discover AmsterdamExplore Grachtengordel