Kunstgalerie Salomon Lilian – Oude Meesters uit de 17e eeuw
da
/
/
PUBLICATIE DATUM: 23-09-2017

Zien en DoenGaleriesAmsterdam Grachtengordel

Salomon Lilian

Ontdek Amsterdam


Je ontdekt in Salomon Lilian aan de Spiegelgracht 5 in Amsterdam een ware specialist in Nederlandse en Vlaamse schilderijen uit de 17e eeuw. Deze galerie, die in 1989 is opgericht, wordt dan ook wereldwijd erkend als expert op het gebied van de schilderkunst van de oude meesters. Behalve schilderijen biedt deze internationale dealer ook curatordiensten aan, evenals onderzoeken en consultaties. Hierbij moet gedacht worden aan expertise en advies op het gebied van catalogiseren, restaureren, belichten, ophangen en fotograferen. Zowel particuliere verzamelaars als instellingen kunnen van deze veelzijdige kennis gebruik maken.

TEFAF en Frieze Masters Salomon Lilian

Salomon Lilian exposeert op zowel The European Fine Art Fair (TEFAF) in Maastricht als de Frieze Masters in Londen. TEFAF behoort tot één van de meest toonaangevende kunstbeurzen in de wereld. Deze beurs in Maastricht wordt jaarlijks dan ook door tienduizenden mensen bezocht uit zowel buiten- als binnenland.

Naast Salomon Lilian aan de Amsterdamse grachtengordel heeft deze kunstgalerie ook een vestiging in Genève, Zwitserland.


Locatie

Salomon Lilian

Adres

Spiegelgracht 5, Amsterdam

Web

www.salomonlilian.com

Tel

+31 (0)20 620 63 07


BuurtGrachtengordel

Ontdek AmsterdamExplore Grachtengordel