So Art Gallery - Galleries in Amsterdam - Hello Amsterdam City Guide
da
/
PUBLICATIE DATUM: 21-04-2018

Zien en DoenGaleriesAmsterdam Centrum

So Art Gallery

Gespecialiseerd in schilderijen, tekeningen, prenten en sculpturen met een breed scala van 20e-eeuwse moderne kunstenaars.


So Art Gallery (sinds 1979) is gespecialiseerd in schilderijen, tekeningen, prenten en sculpturen met een breed scala van 20e-eeuwse moderne kunstenaars zoals Picasso, Miro, Dali, Chagall, Marini, Giacometti, Warhol, Haring, Lichtenstein, Basquiat, Zadkine, Matisse , Appel, Corneille, Heyboer, Kelly, Koons, Armando, Calder, Cremer en vele anderen. Oprichter en eigenaar Cornelis Claudius Spruyt Veas en zijn team adviseren zowel commerciële als particuliere verzamelaars.

Goed om te weten: So Art Gallery exporteert naar landen overal ter wereld. De winkel zorgt voor de afhandeling, op maat gemaakte verpakkingen en garandeert een veilige levering.

Kom jij langs in de So Art Gallery

So Art Gallery bevindt zich dus in het Spiegelkwartier. In deze wijk vindt u de beste antiekwinkels en galerieën. Het Spiegelkwartier ligt op slechts een steenworp afstand van het Museumkwartier, de thuisbasis van het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.


Location

So Art Gallery

Address

Nieuwe Spiegelstraat 46, Amsterdam

Web

SOART.NL

Phone

+31 (0)20 330 39 67
NeighbourhoodCentrum

Discover AmsterdamExplore Centrum