Tours Amsterdam - Hello Amsterdam
GA

Tours in Amsterdam

Wanneer je weinig tijd hebt om zelf alles uit te zoeken voor je bezoek aan Amsterdam, dan bieden tours de ideale uitkomst. Met een rondleiding door deze fantastische stad hoef je nergens over na te denken, alleen maar te genieten. Ze brengen je overal waar je moet zijn en je ziet bijzonder veel bezienswaardigheden in een zeer kort tijdsbestek. Kortom, zeker wanneer je maar kort in Amsterdam verblijft, is een tour een absolute aanrader.

Check onze site voor de tour die bij je past en we garanderen je een topbelevenis.

Tourkeuze in Amsterdam

Wanneer je de hoogtepunten van Amsterdam wilt ontdekken boek je bijvoorbeeld een plekje op een rondvaartboot. Dit is een uitgelezen manier om kennis te maken met Amsterdam waarbij alle hotspots de revue zullen passeren. Uiteraard is het ook mogelijk om een wandeltocht door de stad te maken. In 2,5 uur vertelt een stadsgids over de geschiedenis van de stad. Hoe ontwikkelde deze kleine nederzetting zich tot de stad die ze nu is? Maar Amsterdam biedt nog veel meer. De stad is de thuisbasis van voetbalclub Ajax en dus biedt ook een bezoek aan de Amsterdam ArenA voor voetballiefhebbers een geweldige ervaring. Je kunt de ArenA-stadiontour 8 keer per dag boeken, exclusief wedstrijddagen. Dit is je kans om het ‘heilige gras’ aan te raken, een selfie te nemen in de kleedkamer of om als de voetbalvedetten zelf in de dug-out te zitten.

Tours in Nederland

En natuurlijk is er meer dan alleen de tours in Amsterdam. Omdat Nederland een relatief klein land is, is het gemakkelijk om een aantal andere tourbelevenissen op te doen. Kies bijvoorbeeld voor een rondleiding door Delft, de stad van het wereldberoemde aardewerk. Of wat te denken van een tour door Den Haag waarin je het koninklijk paleis zult zien en de parlementsgebouwen? Ook het pittoreske Giethoorn, Volendam en Marken zijn de moeite zeker waard.